Triumph Motorcycles
Terug naar overzicht

TRIUMPH SPRINT

Bouwjaar
2013
Teller
28300 km
Kleur
Pacific Blue
Prijs
€ 9.490
Dealer
MotoPort Goes
Nobelweg 4
4462GK Goes
tel: 0113-231640
fax: 0113-212074
website
Opties
Prachtige Triumph Sprint GT 1050. Deze motorfiets hebben wij nieuwe verkocht, onderhouden en ingeruild van de eerste eigenaar. Deze motorfiets is voorzien van ABS, kofferset en Remus uitlaatdemper.
In zeer mooie staat!

Voor kwaliteit en betrouwbaarheid bent u al meer dan 60 jaar aan het juiste adres bij MotoPort Goes. Wij hebben het grootste aanbod van Zuid-West Nederland.
Voor aankoop en onderhoud van motoren en scooters, aanschaf van kleding (kleding shop van 600 vierkante meter) en voor de aanschaf van onderdelen en accessoires kunt u bij ons terecht.
.
De prijzen van onze nieuwe motorfietsen en scooters zijn altijd inclusief afleveringskosten. Bij gebruikte motorfietsen is er de keuze om ons garantiepakket er bij te kopen.
.
Wij zijn officieel dealer van: BMW, Harley-Davidson , Honda, Kawasaki, Piaggio, Suzuki, Triumph, Vespa en Yamaha. Dus inruil en service van alle merken is mogelijk.
.
Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen.
.
Voor meer motoren en scooters (300 stuks) zie onze website http://www.motoportgoes.nl of kom langs!
.
Voordelig en goed verzekeren?
Kijk op onze website voor meer informatie over de MotoPort No Risk verzekeringen (ook als je niet je motor bij ons hebt gekocht).

Toon je interesse in deze motor

Wijs iemand op deze motor


Deel deze pagina op: