05-09-2012

Nederlandse richtprijzen nieuwe Triumph Trophy bekend

Ondanks enige onzekerheid door de nog in te voeren nieuwe BTW-tarieven, kan Triumph al richtprijzen voor de fonkelnieuwe Trophy supertoerder opgeven. Zo zal de prijs van de standaard Trophy net onder de 19 duizend blijven. Daarbij moet aangetekend worden dat het begrip “standaard” de 1215cc sterke Trophy ernstig tekort doet. De Trophy is namelijk "standaard" zeer rijk uitgerust, waardoor het niet direct noodzakelijk is nog eens heel diep in de buidel te tasten voor de kleinste extra’s. Denk bij “standaard” dus voortaan aan een volledig bagagesysteem, ride-by-wire, traction control, cruise control, elektrisch verstelbaar windscherm, gekoppeld ABS en een 1215cc motorblok met134pk /120Nm koppel via een robuuste cardan-as. De Trophy wordt leverbaar in januari 2013. De Trophy SE zal echter al vanaf november 2012 bij de dealer staan voor het maken van een proefrit.

Ook de prijs van de superdeluxe Trophy SE is, gezien het extreme uitrustingsniveau, met een bedrag van rond de €20.500 zeer concurrerend. De SE is namelijk uitgerust met de luxueuze, instelbare elektronische vering van WP en een krachtig, geïntegreerd audio-systeem met Bluetooth-technologie, USB-input en iPod / mp3-speler compatibiliteit. Daarbij zorgt het Tyre Pressure Monitoring System van Triumph, door continu controle van de bandenspanning, voor een extra niveau van veiligheid en is de extra 12V stekker voor de passagier uiterst handig om zaken als smartphones of verwarmde kleding te voeden. De eerste Trophy SE’s zullen in al in november bij de dealers arriveren.

Geïnteresseerden kunnen de Triumph Trophy voor het eerst “live” komen bekijken tijdens een unieke gelegenheid in het koetshuis van het schilderachtige Kasteel De Haar te Haarzuilens. Op zaterdag 13 oktober tussen 10:00 en 16:00 uur zijn motorrijders van alle merken en modellen welkom, maar zij die op een vorig model Trophy komen krijgen een aardige attentie. Vooraf inschrijven is niet nodig, entree is gratis voor iedereen op vertoon van een motorrijbewijs of motorhelm.Kijk voor meer informatie en parkeermogelijkheden op: https://www.triumphmotorcycles.nl/de-wereld-van-triumph/evenementen/triumph-trophy-preview of

Adresgegevens: Koetshuis de Haar - Kasteellaan 1 - 3455 RR Haarzuilens.
Meer nieuws

Deel deze pagina op: