01-01-2012

Nieuwe look voor de Daytona 675

Een winnaar op de weg, een winnaar op het circuit. Ook afgelopen jaar heeft de Daytona 675 weer eens bewezen nog altijd de bij de beste supersports te horen, diverse magazines die de motor getest hebben waren unaniem, de Daytona 675 rocks! Op het circuit was er eigenlijk maar 1 hem de baas en dat was zijn (nog) sportiever uitgeruste broer, de Daytona 675 R.

Aan een motor die zo goed is willlen we niet te veel wijzigen, wel krijgt de  Daytona 675 voor 2012 een opgefrist uiterlijk. Daar zorgen de allerlaatste “sportscript” graphics voor, net als de” 675R-style” zwarte onderkuip en de donkere ophanging voor de stepjes plus remschijven. Prachtig nieuw detail is ook het stijlvolle logo op de koppelings- en dynamodeksels op het motorblok. Al deze nieuwe accenten maken het sportieve Phantom Black of Diablo Red kleurschema meer dan compleet.

Voor de Daytona is een uitgebreid gamma aan accessoires beschikbaar, bestaande uit: diverse carbon onderdelen, Arrow dempers, quickshifter, Öhlins achtervering. Ook is er een race kit beschikbaar voor rijders die willen deelnemen aan wedstrijden.  

De Daytona 2012 is vanaf vandaag verkrijgbaar bij uw Triumph dealer voor € 13.190,-.

Meer nieuws

Deel deze pagina op: