04-11-2014

Thunderbird Special Edition en Rocket Limited Edition

Thunderbird Nightstorm Special Edition

Indrukwekkende “Dark” Special Edition, voorzien van een speciale kleurstelling, zwarte uitlaten en een luxe zadel.

Custom “Ghost Flames” spuitwerk (Phantom Black met Silver Frost) en handgespoten tank logo.

1699cc paralleltwin levert 98 PK en een adembenemende 156 Nm aan maximaal koppel.

700 mm laag zadel combineert klassiek uiterlijk met perfecte zitpositie, geschikt voor elk type motorrijder.

Triumph’s kernwaarden op het vlak van bestuurbaarheid, wendbaarheid en gemak garanderen ook bij dit model de beste besturing en remcapaciteiten in deze klasse.

Natuurlijk is ook voor dit model een groot aantal originele Triumph accessoires verkrijgbaar. De Thunderbird Nightstorm zal in het voorjaar leverbaar worden voor een prijs van  € 19.190 in Nederland.

Rocket X Limited Edition

Limited Edition Rocket III om het tienjarig jubileum als standaard motorfiets met grootste cilinderinhoud te vieren

Gelimiteerde oplage van 500 motoren, met genummerde zijpanelen en gegoten alumium naambadge.

Afgewerkt met een schitterend glanzend kleurenschema met ‘grind-effect’, uit de koker van onze kleurspecialisten van 8-Ball.

Zwarte componenten zoals uitlaat, stuur en spiegels.

Zwarte wielen met handgeschilderde zilveren pinstripe

Na de introductie in 2004 en de daaropvolgende doorontwikkeling, bouwde de Rocket III een iconische status op als motorfiets waar iedere motorrijder òòit nog eens mee zou willen rijden. Vanuit die basis als grootste, sterkste en meest woeste motorfiets ooit, gaan we nu nog een stap verder: de alles overtreffende Limited Edition Rocket X. 

Het is geen cliché maar een gegeven: de Triumph Rocket X is een unieke motorfiets met de grootste fysieke aanwezigheid op twee wielen ooit. Er bestaat gewoon geen andere motor die ook maar in de buurt komt, en geen enkele motor kan dan ook voor zo’n sensatie zorgen als een Rocket X met het gas open. 

Met de 2294 cc sterke, in de lengterichting geplaatste driecilinder in het frame, biedt de Rocket X huisvesting aan het motorblok met de grootste standaard cilinderinhoud ter wereld. De vernietigende 221 Newtonmeter aan koppel bij maar 2750 toeren, geven de Rocket X een bizarre acceleratie, ongeacht de gekozen versnelling.

Eigenaren van de de Rocket III kunnen hun machines nog verder personaliseren door een wijde range aan originele Triumph accessoires. Zoals bij elke Triumph heeft ook de Rocket X twee jaar fabrieksgarantie.De Rocket X zal in het voorjaar bij uw dealer arriveren en is verkrijgbaar vanaf € 21.790 in Nederland.


Meer nieuws

Deel deze pagina op: